ÅRETS SOMMERFEST HOLDES PÅ PERRONEN

Når vejrudsigten siger sommer, så stiger humøret helt naturligt et par grader eller ti. I den forbindelse stiger lysten også til at samle familie og venner til et brag af en sommerfest. Måske har du gået med idéen de sidste par år, men har ikke fået den ført ud i livet. Nu skal det være og årets sommerfest kan med fordel holdes på Perronen i Hørning, som du finder i nærheden af Aarhus og Skanderborg. Her får de helt rigtige lokaler til en sommerfest i den festlige ende af skalaen. På Perronen kan du få festen næsten lige som du vil have den. Personalet bag Perronen ønsker at gøre deres ypperste for, at I kan få den sommerfest som I drømmer om. Du kan vælge at holde en mindre sommerfest for de nærmeste eller så kan du gå all in og invitere både venner, familien og kollegaer til årets store fest. Uanset hvad, så kan Perronen danne rammer for en sådan fejring af livet.

DE RETTE LOKALER TIL SOMMERFESTEN

Uanset hvor mange I bliver til festen, så kan Perronens lokaler tilpasses til selskabet. Lokalerne kan rumme alt fra 10 personer og helt op til 600 personer. Derudover er lokalerne indrettet enkelt og simpelt på en sådan måde, at I selv har mulighed for at sætte jeres eget personlige præg på både fest og lokaler. De rå lokaler giver mulighed for at danne ramme og stemning om årets fest, så den bliver så speciel og særlig, som I ønsker det. Derudover kan det arrangeres, at Perronen sørger for forplejning, hvilket også gælder uanset hvad tidspunkt på dagen I ønsker at starte sommerfesten. Der findes både morgenanretning, frokostbuffet og forskellige aftenmenuer. Derudover kan der arrangeres bar med dertilhørende bartender samt musik, hvis festen skal have det lille ekstra. Personalet bag Perronen har mange års erfaring fra branchen og i kan derfor trygt overlade årets sommerfest i deres hænder. De mange forskellige muligheder som Perronen tilbyder kan du læse mere om her.

HØRNING – I NÆRHEDEN AF SKANDERBORG OG AARHUS

Om I befinder jer i nord, syd øst eller vest, så ligger Perronen godt placeret i Hørning. Du finder Perronen midt imellem Skanderborg og Aarhus og det er derfor let for dig og dine gæster at komme både til og fra lokalerne. Hvis I er i bil er der under et kvarters kørsel fra både Aarhus og Skanderborg. Derudover kan I benytte jer af de gode forbindelser med den offentlige transport. Hvis festen spiller op og I forventer at bryde op sent, så har I rig mulighed for at benytte de omkringliggende overnatningsmuligheder. Det gælder både i Hørning samt Skanderborg og Aarhus.